» 遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 討 論 區 職 級 評 分
雅典娜
三級隊員

UID 199
精華 0
積分 1344
帖子 1335
威望 1344
薪津 1632 元
閱讀權限 40
註冊 2006-11-7
來自 天上
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 27654 於 2007-3-17 05:43 PM 發表

唔好搞,我重邊有咁多時間搞咁多嘢呀?

其實上天是十分公平, 每一個人都係一日有24小時! 無時間係一個借口, 最重要係你願不願意去做!因為世上無難事, 只怕有心人. 以上只是個人意見, 閑談見諒!

雅典娜 ~ 網主話大家都係 ' 自己人'
只要 '凡事包容' '凡事相信' '凡事盼望' '凡事忍耐'
最重要係有 ~ 寬恕人的心 ~
頂部
Mokeung
一級隊員

UID 20
精華 0
積分 313
帖子 313
威望 313
薪津 327 元
閱讀權限 20
註冊 2006-9-29
來自 AMS Recruit
狀態 離線
回復 #21 雅典娜 的帖子

仲等咩呀?你仲唔快d  apply做版主???

""AMSFORUM需要你,請加入AMSFORUM版主行列""
句o野係咪好熟呢
頂部
雅典娜
三級隊員

UID 199
精華 0
積分 1344
帖子 1335
威望 1344
薪津 1632 元
閱讀權限 40
來自 天上
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Mokeung 於 2007-3-19 10:46 PM 發表
仲等咩呀?你仲唔快d  apply做版主???

""AMSFORUM需要你,請加入AMSFORUM版主行列""
句o野係咪好熟呢

Mokeung兄! 這說話請你同AMSFORUM講, 有你做推薦人和擔保人我非常感激!

只要 '凡事包容' '凡事相信' '凡事盼望' '凡事忍耐'
頂部
CSAR (返工著便服,放假著制服。)
副總監

醫療輔助事務長期服務獎章(20年)  
UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
註冊 2006-11-16
來自 Combat
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 27654 於 2007-3-17 05:43 PM 發表

唔好搞,我重邊有咁多時間搞咁多嘢呀?

sir,家陣有好多區都仲係靜英英,唔會用你好多時間jer!

善用搜尋功能  得到答案多快新

頂部
雅典娜
三級隊員

UID 199
精華 0
積分 1344
帖子 1335
威望 1344
薪津 1632 元
閱讀權限 40
來自 天上
狀態 離線
亞Sir忙到都看不見以上意見~

頂部
三級隊員

UID 31
精華 1
積分 1629
帖子 1227
威望 1629
薪津 1656 元
閱讀權限 40
來自 馬利蘭
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雅典娜 於 2007-3-22 09:30 AM 發表

唔係看不到,不過一來唔想將來比人覺得自己DELETE人的文章時大

我們不能決定自己生命的長度,但卻可以控制生命的寬度;我們不能改變容貌,但可展現笑容;我們不能預知明天,但可善用今天;我們不能樣樣順利,但可事事盡力
頂部
三級隊員

UID 31
精華 1
積分 1629
帖子 1227
威望 1629
薪津 1656 元
閱讀權限 40
來自 馬利蘭
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雅典娜 於 2007-3-22 09:30 AM 發表

唔係看不到,不過一來唔想將來比人覺得自己DELETE人的文章時大蝦細,二來用一個一級隊員身份感覺也好,三來遲D我要讀書,相信會少D上來,你話我怎會稱職呢?

我們不能決定自己生命的長度,但卻可以控制生命的寬度;我們不能改變容貌,但可展現笑容;我們不能預知明天,但可善用今天;我們不能樣樣順利,但可事事盡力
頂部
雅典娜
三級隊員

UID 199
精華 0
積分 1344
帖子 1335
威望 1344
薪津 1632 元
閱讀權限 40
來自 天上
狀態 離線
回復 #27 27654 的帖子

Sir! 我完全明白, 無官一身輕的道理啦! 收到晒! Thank you Sir!

頂部
三級隊員

UID 31
精華 1
積分 1629
帖子 1227
威望 1629
薪津 1656 元
閱讀權限 40
來自 馬利蘭
狀態 離線
我都好努力,已經400幾分,但都重未升到級,唔通連個天都唔鍾意我?......

頂部
teddy
三級隊員

UID 229
精華 0
積分 1749
帖子 1736
威望 1749
薪津 1792 元
閱讀權限 40
註冊 2006-11-14
來自 YLA
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 27654 於 2007-3-30 05:57 PM 發表
我都好努力,已經400幾分,但都重未升到級,唔通連個天都唔鍾意我?......

你開多兩三個分享經驗帖,等我們學到野之餘,感動到網主等佢加你一百分就得啦﹗

我的能力不是有什麼特別。
只是多一分力總好過無吧。
頂部