» 遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: To 會員 WWW
CSAR (返工著便服,放假著制服。)
副總監

醫療輔助事務長期服務獎章(20年)  
UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
註冊 2006-11-16
來自 Combat
狀態 離線
To 會員 WWW

WWW 生,版版都有你d "thanks for your information" wor
我知你好客氣,
但我地e度好隨便0既jer﹗

所以唔該你唔好再係咁樣出post,
因為你咁0既行為,已經觸犯壇規

四. 發 表 及 回 應 :
( 01 ) 禁 止 任 何 炸 版 、 跨 版 或 洗 版 等 等 的 行 為 ;

( 05 ) 禁 止 發 出 一 些 無 意 思 、 含 糊 、 答 非 所 問 、 行 貨 、 翻 炒 他 人 回 覆 、 已 經 有 人 回 覆 的 問 題 及 離 題 的 回 覆 導 致 增 加 個 人 積 分 ;

現給予一次警告,再犯將被立刻嚴懲﹗

管理員csar 字
26-3-2008

善用搜尋功能  得到答案多快新

頂部
nco
新隊員

UID 61
精華 0
積分 47
帖子 47
威望 47
薪津 49 元
閱讀權限 5
註冊 2006-9-30
狀態 離線
i think he want save more point to open 閱讀限權
頂部
副總監

UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
來自 Combat
狀態 離線
YES

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
註冊 2007-8-19
狀態 離線
咁都唔得,你都好尊制喎,我見到時多謝一聱都唔得,你是什麼版主呀

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線
下次請用PM 不要再大字標題POST 出來,大家要互相尊重

頂部
副總監

UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
來自 Combat
狀態 離線
你有無見過執法人員,哩埋一二角做野架?

我執行版規會盡量做到公平、公開、公正,

我淨係PM你的話,又點做到公開 E點呢?

而作為會員,你又係咪應該睇清楚壇規先出post呢?

頂部
副總監

UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
來自 Combat
狀態 離線
仲有,唔淨止我一個覺得你 D post有問題,

http://www.amsforum.org/viewthre ... page%3D1&page=1

post 7-9 都反映到其他會員對你所作所為0既意見。

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CSAR 於 2008-4-8 10:12 PM 發表
仲有,唔淨止我一個覺得你 D post有問題,

http://www.amsforum.org/viewthre ... page%3D1&page=1

post 7-9 都反映到其他會員對你所作所為0既意見。

如有人對我不滿你更加不容許他人這樣做,理應用pm去作出投訴

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CSAR 於 2008-4-8 10:03 PM 發表
你有無見過執法人員,哩埋一二角做野架?

我執行版規會盡量做到公平、公開、公正,

我淨係PM你的話,又點做到公開 E點呢?

而作為會員,你又係咪應該睇清楚壇規先出post呢?

在ams內會公開去執法嗎???

頂部
ckwong
新隊員

UID 324
精華 0
積分 66
帖子 64
威望 66
薪津 64 元
閱讀權限 5
註冊 2006-12-5
狀態 離線
回復 #9 WWW 的帖子

AMS has disciplinary hearing procedures in handling this.  BYW, pls stop using your phase"thanks for your infor"....
頂部