» 遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助
標題: To 會員 WWW
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
註冊 2007-8-19
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ckwong 於 2008-4-9 11:07 AM 發表
AMS has disciplinary hearing procedures in handling this.  BYW, pls stop using your phase"thanks for your infor"....

These procedures are being disclosed to all members!!!?????  Do you know what procedures are being taken ???

Thanks for your related information !!!

頂部
ckwong
新隊員

UID 324
精華 0
積分 66
帖子 64
威望 66
薪津 64 元
閱讀權限 5
註冊 2006-12-5
狀態 離線
回復 #11 WWW 的帖子

Yes.  These procedures are clearly documented.  If you are one of the AMS members, you can download the procedures from e-Garden.   Sorry I can't disclose it here.
頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線
thanks for your information

頂部
wtsb
二級隊員

UID 781
精華 0
積分 717
帖子 597
威望 717
薪津 706 元
閱讀權限 30
註冊 2007-4-19
狀態 離線
互聯網各有版規,對於 WWW 既「thanks for your information」,我都覺得冇乜必要咁回覆,我都唔讚成咁既回覆.

醫療輔助隊(非官方)討論區,唔係官方網頁,唔受醫療隊約束,呢度版主有自己既絶對話事權!
頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wtsb 於 2008-4-9 10:25 PM 發表
互聯網各有版規,對於 WWW 既「thanks for your information」,我都覺得冇乜必要咁回覆,我都唔讚成咁既回覆.

醫療輔助隊(非官方)討論區,唔係官方網頁,唔受醫療隊約束,呢度版主有自己既絶對話事權!

What do you mean??

頂部
wtsb
二級隊員

UID 781
精華 0
積分 717
帖子 597
威望 717
薪津 706 元
閱讀權限 30
註冊 2007-4-19
狀態 離線
每個網站都有自己所定既規矩,呢個網站都一樣;呢個版唔係由 AMS 搞既,係由隊友自己出錢攪既私人網站,版主係可以任意妄為去想做任何既野(但我相信佢唔會咁做).
頂部
CSAR (返工著便服,放假著制服。)
副總監

醫療輔助事務長期服務獎章(20年)  
UID 249
精華 65535
積分 2235
帖子 1948
威望 2235
薪津 2242 元
閱讀權限 150
註冊 2006-11-16
來自 Combat
狀態 離線
國有國法,家有家規,forum 都有自己壇規。

e度係非官方論壇,同ams 無關,e樣野係forum 聲明講到明架啦,

[[[ 聲 明 ]]]
( 01 ) 本 網 站 不 屬 於 任 何 官 方 網 站 並 與 醫 療 輔 助 隊 ( 下 稱 AMS ) 無 關 。
( 02 ) 本 網 站 的 任 何 言 論 並 不 代 表 任 何 組 織 / 機 構 / 部 門 。

所以我點做野,唔需要跟ams 一套。

你認為我公開warning 你有問題,係唔尊重你,

得,無問題,的確,個人觀點與角度不同。

但可以話比你聽,e個forum 0既設計,由扣分 到 band account 等懲罰都係公開進行,而且會俾埋理由。

你唔鐘意都無辦法,因為e個係 "discuz" 0既design。 你唔滿意的話,一係去隔離台,一係就唔好犯e度壇規。

好啦,又講下你e度個d thanks you for your information.

坦白講,我真係覺得無乜意思,其他會員亦已解釋過點解係無意思,我唔再討論。

但既然我有理由覺得係違反壇規,再加上有其他會員有相同的判斷,

e d post 係我管理0既版面出現的話我就有責任去加以阻止。

同樣,你唔同意的話,你就去其他版繼續post 你d thanks for your information,

我管d 版唔需要會員咁好禮貌。

現在向www 你作最後警告,如再有發現你出只有 " thanks for your information" 或類似0既post,

立即會禁止你登入論壇 7日,而不會作任何事先警告。

善用搜尋功能  得到答案多快新

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線

頂部
新隊員

UID 1240
精華 0
積分 44
帖子 44
威望 44
薪津 50 元
閱讀權限 5
狀態 離線
thank you so much

頂部
新隊員

UID 6574
精華 0
積分 41
帖子 41
威望 41
薪津 49 元
閱讀權限 5
註冊 2008-3-31
狀態 離線
wtsb我最介意您的千篇一律回應www既回應,每次都用3-4篇回覆更加像炸板的人!

[我反思上次有部份對您的稱呼過了火位...sorry  wtsb ],
( 03 ) 禁 止 對 任 何 會 員 ( 尤 其 係 管 理 層 ) 或 其 他 部 隊 作 出 滋 擾 性 、 挑 釁 性 、 人 身 攻 擊 、 粗 俗 、 色 情 、 暴 力 、 侮 辱 或 引 起 公 眾 不 安 、 謾 罵 的 言 論 及 文 章 ;現給予一次警告,再犯將予以重罰﹗http://www.amsforum.org/viewthread.php?tid=1676&page=2#pid22334

我只想將心目中的所想的議見post出來....不是作為筆戰.....如果管理層連我現在的言論及文章都容不下....
我只有離開.....

不過我對於wtsb千篇一律回覆www既回應,每次都用3-4篇回覆更加像炸板的人

我看到您的記錄中超級一百篇是用您的千篇一律回應www既回應,重要人家一篇您用3篇底以上....
不過wsb如果想www停止炸板可每板回覆一次......否則比我覺得您更加像炸板的人...如果想www停止炸板您更加要自律...話晒您都係制服團隊有一定紀律..........最好不要好像WWW一樣千篇一律地回覆...要回要回得像我先用腦袋想想再post出的回覆.....

美記由今年起會改變考試制度.....

由已往1年1次>>>>改為2年1次
頂部